ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Η ΝΕΦΡΟΛΓΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι εύκολα προσβάσιμη από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης (SKG).
Βρίσκεται 5 λεπτά από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.
Βρίσκεται 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από την Χαλκιδική.
 
Παραλίες της Χαλκιδικής:
Νοτιοανατολικά της Θεσσαλονίκης είναι η χερσόνησος της Χαλκιδικής, η οποία μπορεί να υπερηφανεύεται για μερικές από τις ωραιότερες παραλίες σε όλη την Ελλάδα.
 
Η περιοχή δεν είναι γνωστή μόνο για τις υπέροχες παραλίες της, αλλά και για τα βουνά, τις κοιλάδες και τα θαυμάσια αγριολούλουδά της την άνοιξη, η οποία μπορεί να είναι η καλύτερη στιγμή για να εκεί χωρίς πολύ κόσμο.
 
ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ είναι η δυτικότερη από τις τρεις αιχμές της Χαλκιδικής. Είναι αξιοσημείωτη για τις εκτεταμένες παραλίες, πευκοδάση και μικρά χωριά της, καθώς και για την τουριστική επίδραση που έχει πάνω της.
 
ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ είναι η πρωτεύουσα της Χαλκιδικής (69 χλμ από τη Θεσσαλονίκη) χτισμένη αμφιθεατρικά στους πρόποδες του βουνού Χολομών. Υπάρχει ένα αρχαιολογικό μουσείο με αξιόλογα ευρήματα από τις ανασκαφές στη γύρω περιοχή. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να δουν τμήματα της παλιάς συνοικίας της πόλης.
 
ΣΙΘΩΝΙΑ είναι λιγότερο τουριστική από την Κασσάνδρα αν και μπορεί να υπερηφανεύεται για μερικές από τις περιοχές της που είναι πιο δημοφιλή και ελκυστικά θέρετρα, συμπεριλαμβανομένου του Porto Carras Grand Resort and Golf Course, ένα από τα μεγαλύτερα και καλύτερα στην Ελλάδα. Εξακολουθούν να υπάρχουν μικρές κρυμμένες παραλίες, ιδιαίτερα στην ανατολική ακτή, όπου μπορείτε να απομακρυνθείτε, τουλάχιστον για λίγο, μέχρι κάποιος άλλος που επιθυμεί τη μοναξιά να φτάσει εκεί. Τα ερείπια της αρχαίας Ολύνθου, που χτίστηκε από Αθηναίους αποίκους και είναι κοντά στο χωριό με το ίδιο όνομα. Το νοτιότερο άκρο της Σιθωνίας είναι το καλύτερο για δραματικό σκηνικό. Το χωριό Καλαμίτσι είναι ίσως το λιγότερο εμπορικό θέρετρο στην περιοχή, με μια εξαιρετική παραλία, μερικές ωραίες ψαροταβέρνες και ενοικιαζόμενα δωμάτια. Το χωριό της Σάρτης ακόμη δεν έχει κάνει το μεγάλο βήμα στην άσεμνη εμπορευματοποίηση, αν και είναι δημοφιλής στους Γερμανούς και Αυστριακούς και έχει επισκέπτες από την Ανατολική Ευρώπη.
 
ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ είναι στην Ελλάδα, όπως το Βατικανό στη Ρώμη, ένα θρησκευτικό κράτος εν κράτει. Για να πάρετε μια σαφή ιδέα φανταστείτε τη βυζαντινή αυτοκρατορία όλο και μικρότερη, μέχρι να καλύπτει μόνο την ανατολική χερσόνησο της Χαλκιδικής, σε δασώδη ορεινή και τραχιά γη με λίγους δρόμους, μερικές δεκάδες μοναστήρια και μικρότερους πνευματικούς οικισμούς. Είναι ένα όμορφο μέρος, ίσως το πιο μαγικό μέρος στην Ελλάδα.
 
Παραλίες της Θεσσαλονίκης: 
Παρά το γεγονός ότι η Θεσσαλονίκη είναι κυρίως διάσημη για τη νυχτερινή ζωή και τα αξιοθέατά της, υπάρχουν μερικές ωραίες παραλία γύρω από την πόλη. Όλες οι παραλίες στη Θεσσαλονίκη είναι με εύκολη πρόσβαση από το κέντρο της πόλης και οι περισσότερες είναι οργανωμένες με τουριστικές εγκαταστάσεις. Πολλοί ντόπιοι αν και πάνε για κολύμπι στη Χαλκιδική, καθώς έχει περισσότερα θέρετρα και παραλίες, είναι περίπου μία ώρα με το αυτοκίνητο από τη Θεσσαλονίκη. Επισκεφθείτε τις τρεις καλύτερες και ομορφότερες παραλίες της Θεσσαλονίκης, παραλία της Αγίας Τριάδας, παραλία Επανομής, παραλία της Περαίας, ( είναι στη συνέχεια της ακτογραμμής της Περαίας, 23 χλμ νότια της πόλης της Θεσσαλονίκης, ξεπερνά τα 2 χλμ μήκος και είναι αμμώδης και ρηχή. Έχει υποδομές και οργάνωση για ξαπλώστρες και ομπρέλες, για αθλοπαιδιές αλλά και μαρίνα για σκάφη, όπως επίσης έχει μπλε σημαία κάθε χρόνο, έχει την ειδική ράμπα για αμαξίδια, το seatrac, μια ειδικά διαμορφωμένη παραλία. 
Είναι η μοναδική παραλία της Θεσσαλονίκης που τα έχει και που τα διαθέτει κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών και είναι μία προσφορά του Κέντρου Αποθεραπείας και Αποκατάστασης " η Αναγέννηση"  - του μεγαλύτερου ΚΑΑ στην Ελλάδα.) που είναι 5 λεπτά μακριά από το κέντρο μας. 

Σύγχρονα Μηχανήματα

Yψηλό Aίσθημα Eυθύνης

Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις

Κέντρο Αιμοκάθαρσης

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Ραντεβου εδω
Ώρες Λειτουργίας
Ωράριο Λειτουργίας 6.00 - 20.00
Σάββατο 06:00 - 20:00
Κυριακή κλειστά
Συνεδρίες της αιμοκάθαρσης πρωί, μεσημέρι, βράδυ
Foto

Οι θεμελιώδεις αξίες της Μονάδας Χρόνιας Αιμοκάθαρσης "Νεφρολογική Θεσσαλονίκης" περιστρέφονται γύρω από τη φροντίδα των ασθενών μας, που είναι η κύρια εργασία των επαγγελματιών που απαρτίζουν την κλινική μας. Η ταυτότητά μας βασίζεται σε:

Foto

Μεγάλη ποικιλία βελονών (fistula needles) για ανώδυνη παρακέντηση.

Προσφέρουμε μια σειρά από σύγχρονα φίλτρα αιμοκάθαρσης, ώστε να ανταποκριθούν στις ειδικές απαιτήσεις των διαφόρων θεραπειών και τις ατομικές ανάγκες των ασθενών. Εργαστήριο για επείγουσες αιματολογικές και μικροβιολογικές εξετάσεις αλλά και σύμβαση με Διαγνωστικά Κέντρα (μηνιαίος έλεγχος και ότι άλλο κριθεί αναγκαίο από τους ιατρούς).

H Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης "ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε.", έχει πιστοποιηθεί και εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας κατά τις απαιτήσεις του προτύπου ΕΛΟΤ EN ISO 9001:2008, από τον διεθνή φορέα πιστοποίησης: "ΤUV HELLAS (TUV NORD) A.E.".

Εκπληρώνουμε τις υποσχέσεις μας.

Προσωπικό από αφοσιωμένους επαγγελματίες σας παρέχουν άμεση ανταπόκριση και μέριμνα.

Άνετες εγκαταστάσεις

Ξεχωριστές μονάδες για τους ασθενείς με ηπατίτιδα C + & και για τους ασθενείς με ηπατίτιδα Β +.

Προηγμένες εγκαταστάσεις

Διατίθεται µία ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα αιμοκάθαρσης VΙΡ

Υπηρεσίες Μεταφοράς

Η μονάδα διαθέτει σύγχρονο ιδιόκτητο ασθενοφόρο για έκτακτες ανάγκες και δωρεάν Parking.

Συμβεβλημένο με ΕΟΠΥΥ

Συμβάσεις με όλους τους ασφαλιστικούς οργανισμούς

Εξειδικευμένα μηχανήματα αιμοκάθαρσης

Στεγάζονται (30) τριάντα υπερσύγχρονα μηχανήματα αιμοκάθαρσης